Service & reparationer

Vi utför dagligen diverse reparationer och kompletteringar åt företag, fastighetsförvaltare och fastighetsägare.

Service anpassad för er

Vi på Sundbergs Smide utför dagligen diverse reparationer och kompletteringar åt företag, fastighetsförvaltare och fastighetsägare.

Vi har i stort sett minst en eller två servicegrupper som åker runt och utför anpassningar eller reparationer varje dag. Det kan vara sönderkörda bommar, grindar och staket. Eller räcken på broar och längsmed vattendrag. En annan vanlig åtgärd är skadade dörrar och portar samt skador efter inbrottsförsök. Vi förser även dörrar med olika typer av brytskydd.

Den stora bredden ger trygghet till er

Andra serviceåtgärder kan vara justeringar eller ombyggnad av saker som människor snubblar på, alternativt diverse åtgärder där fallrisker förekommer. Ibland reparerar vi hela lastkajer och i samband med detta så monterar vi diverse påkörningsskydd och pollare både invändiga och utvändiga.

Vi byter slitstål och reparerar skopor samt plogutrustning, reparerar traktorvagnar och flak. Vi värmer och riktar krokiga och stukade detaljer.

Listan på olika typer av service och reparationer som vi utför dagligen kan göras oändlig. Vår personal har stor bredd i sin kunskapsbank och löser på så vis det mesta på egen hand. De färdas i komplett verktygsbestyckade servicebilar med allehanda maskiner ombord som kan tänkas behövas för olika åtgärder. De saker som kräver ytterligare omsorg med större kapacitet, och där vi ser en vinning i att ta med oss in för åtgärd på vår verkstad får åka med in för att sedan återmonteras på plats.

Vi följer de lagar och bestämmelser som gäller och våra kunder har givetvis full garanti på det som beställs från oss.

Vi anser att vår allra främsta egenskap på en konkurrensutsatt marknad är vår service och vår vilja att leverera när kunden behöver det.

Hos oss är vi tacksamma för alla kunder, både stora och små.

​​​​​​​Kontakta oss gärna för offert eller rådgivning.

Jimmy Wendin

Daniel Lundvik

070-637 0949
​​​​​​​daniel.lundvik@sundbergssmide.se