Legotillverkning

Vi har en stor verkstad fullproppad med allehanda verkstadsmaskiner.

Vad kan vi skapa tillsammans?

Vi har en stor verkstad fullproppad med allehanda verkstadsmaskiner, därmed kan vi tillverka det flesta stålkonstruktioner och produkter som våra kunder önskar. Legotillverkning är därmed en vardaglig produktion hos oss.

Det kan röra sig om stativ till kylmedelmaskiner, verkstadsmaskiner eller ställverk. Det kan också vara olika upphängningskonstruktioner eller kilometerlånga bullerplank till järnvägen. Den legotillverkning som dagligen utförs är detaljer som används av idrottsanläggningar, parkeringshus och kommersiella fastigheter. Det handlar då främst om tröskelramper, låsanordningar, olika typer av skydd samt luckor och dagvattengaller med ramar. Det förekommer även tillverkning av diverse gjutformar, både förlorade som lämnas kvar men även delbara som kan återanvändas flera gånger.

Vad kan ni förvänta er från oss?

Vi arbetar främst med vanliga stålmaterial, men vi utför även allehanda detaljer av rostfritt, syrafast och aluminium.

Alla produkter kan levereras ytbehandlade efter önskemål och för de eventuella detaljer i produkterna som vi inte utför själva anlitar vi någon av våra många olika samarbetspartners för.

Hos oss gillar vi utmaningar och vi tycker att det är roligt med udda förfrågningar på detaljer som är ovanliga eller rent av aldrig utförda tidigare.
Vi följer de lagar och bestämmelser som gäller och våra kunder har givetvis full garanti på det som beställs från oss.

Vi anser att vår allra främsta egenskap på en konkurrensutsatt marknad är vår service och vår vilja att leverera när kunden behöver det.
Hos oss är vi tacksamma för alla kunder, både stora och små.

​​​​​​​Kontakta oss gärna för offert eller rådgivning.

Jimmy Wendin

Daniel Lundvik

070-637 0949
​​​​​​​daniel.lundvik@sundbergssmide.se